JOBBA HOS OSS!


VI SÖKER EN PLC-PROGRAMMERARE 2020-02-21

Vi på Styrlogic söker en Automationsingenjör med goda kunskaper inom programmering och idriftsättning. Vi genomför projekt inom många olika områden men främst med inriktning mot materialhantering där styrning av transportbanor och annan automatisk utrustning ingår. Som anställd på Styrlogic kan vi erbjuda dig ett arbete med intressanta och kvalificerade uppdrag som innefattar hela processen från offert till leverans.

Tjänsten innebär i första hand programmering och idrifttagning av automationsutrustning hos våra kunder. Arbetsuppgifterna är bl.a. att utveckla program, komplett eller delar för PLC, HMI och att vara delaktig vid drifttagande och framtagning av delar av dokumentations – och manual-underlag. Som programmerare är du del av ett team som driver projekten framåt med gemensamma mål. Hos oss får du vara med och utveckla tekniska lösningar och maskinkoncept, från förfrågan till installerad anläggning. Hos oss har du möjlighet att utvecklas och lära dig ny teknik. I en förlängning ser vi gärna också att du tar del i konstruktionsarbetet som ligger till grund för programmeringen.

För att lyckas i rollen hos oss är det centralt att du har ett stort teknikintresse och drivs av att lära dig nytt. Rollen ställer också krav på att du är en god kommunikatör som på ett pedagogiskt sätt kan förmedla information till kund under projektets gång och vid driftsättning. Vidare är det av vikt att du har en god förmåga att strukturera och planera ditt arbete. Vi söker dig som har god erfarenhet av PLC och HMI programmering samt har erfarenhet av att arbeta med driftsättningar.

Stationeringsort är vid vårt kontor i Täby Arninge där alla PLC-programmera får ett eget personligt rum med goda utrymmen för tester på bänk och dylikt. Våra kunder hittar du i hela Sverige samt några i Norge, Danmark och Finland så du måste kunna resa och tycka att det är roligt att komma ut till kund.

Du bör ha följande kvalifikationer:

  • En bakgrund som gett dig kunskaper inom el-område och då helst med inriktning mot automation för industri.
  • En gedigen erfarenhet av programmering av PLC/HMI.
  • Behärska styrsystem från Siemens (TIA-portal) eller Mitsubishi (GX Works)
  • Behärskar svenska och engelska väl i både tal och skrift
  • B-körkort

Meriterande är om du har arbetat som El-konstruktör i cad-miljö samt om du har arbetat som industrielektriker och har erfarenhet av praktisk felsökning.

Ansökningarna behandlas fortlöpande och tjänstens start är per omgående.

UA-85984455-1