Jobba hos oss: Konstruktör 2021-02-21

KONSTRUKTÖR, 2020-02-21

Vi behöver förstärka vår organisation och söker därför en erfaren konstruktör inom El/Automation.

Hos oss kommer du att få arbeta med uppdrag som omfattar hela kedjan från el-konstruktion, programmering av styrsystem, provning av elskåp, till drifttagning av kompletta anläggningar inom framför allt industrin.

Du som söker ska ha en bakgrund som givit dig kunskaper inom el-området. Ett absolut krav är att du har gedigen erfarenhet av programmering av PLC/HMI med inriktning mot maskin- och processystem. Övriga meriterande kunskaper är inom AutoCAD då en del av projekteringen sker i denna mjukvara. Om du idag dessutom arbetar som elkonstruktör eller har erfarenhet av installationer inom industrin är detta givetvis meriterande.

Då du företräder företaget både internt och externt ska du kunna uttrycka dig väl i tal och skrift. Vidare ska du ha ett stort engagemang samt kunna arbeta med många arbetsuppgifter samtidigt. Du är dessutom van att arbeta självständigt, är strukturerad och ansvarsfull.

Tjänsten är förlagd till dagtid men periodvis kan det bli aktuellt med arbete på obekväma arbetstider samt uppdrag på annan ort. B-körkort är ett krav.

UA-85984455-1